понеділок, 23 лютого 2015 р.

2015 в бібліотеці с.Мовників розпочався з тематичної полички "Різдвяне диво", на якій були присутні різдвяні атрибути.

14 січня на день святого Василя В бібліотеці пройшла народознавча година "Ой прийшли в господу три празники в гості...", на якій учні 5-7 класів ознайомилися з традиціями різдвяних свят.

21 січня в бібліотеці с.Мовників була проведена історична година разом з вчителями і учнями Мовниківської ЗОШ до дня Соборності України "Хай буде вільна Україна на всі віки, на все життя".

27 січня Бій під Крутами. Щороку ми вшановуємо пам'ять молодих героїв, що 1918 року полягли біля станції Крути захищаючи Україну.

12.02.2015 року 15 лютого відзначаємо одне з двадцяти християнських свят - Стрітення Господна нашого Ісуса Христа. Напередодні цього свята в бібліотеці пройшдла хвилина цікавих порвідомлень "Стрітення Господнє". В цей день, з народним повір'ям, зима сирічається з весною. Діти розповідали про прикмети, приказки та прислів'я.

21.02.2015 рік в бібліотеці пройшла літературна година присвячена дню української мови "Рідна мова чиста, як роса". Учні Мовниківської ЗОШ 7-8 класів читали вірші про рідну мову, переглянули викладку літератури "Рідна мова - калинова".



Немає коментарів:

Дописати коментар